Advertisement

Уайт Поветкин / Уайт и Хантер - кандидаты в соперники Поветкина : Минута преди края британецът взе предимство, поветкин опита да го контрира, но уайт.

Уайт Поветкин / Уайт и Хантер - кандидаты в соперники Поветкина : Минута преди края британецът взе предимство, поветкин опита да го контрира, но уайт.. Дилиън уайт си върна званието междинен шампион на световния боксов съвет (wbc), след като взе зрелищен реванш И то след ляв ъперкът Така уайт загуби статута си на задължителен претендент за титлата в тежка категория във версия wbc. Двамата се биха в гибралтар за временната титла в тежка категория на wbc. Така уайт загуби статута си на задължителен претендент за титлата в тежката категория.

Така уайт загуби статута си на задължителен претендент за титлата в тежката категория във версия световен боксов съвет (wbc). Уайт притисна поветкин още в първия рунд и нанесе няколко качествени удара, но руснакът остана на крака. Претендентът за междинната титла на wbc дилиън уайт заяви, че е готов да се хвърли в реванша с александър поветкин на сто процента още в първия рунд. Дилиън уайт успя да се справи с лекота срещу александър поветкин във втората им битка. Поветкин получава шанс за четвърти мач за титла в кариерата си, след като през 2011 г.

Поветкин — Уайт: бой реванш — дата и время начала, где ...
Поветкин — Уайт: бой реванш — дата и время начала, где ... from ss.sport-express.ru
Руският профибоксьор александър поветкин нокаутира дилиън уайт в петия рунд на битката помежду им, която се проведе в брентууд. Минута преди края британецът взе предимство, поветкин опита да го контрира, но уайт. Поветкин получава шанс за четвърти мач за титла в кариерата си, след като през 2011 г. Дилиън уайт успя да се справи с лекота срещу александър поветкин във втората им битка. Двубоят между дилиън уайт и александър поветкин бе отложен. Двамата се биха в гибралтар за временната титла в тежка категория на wbc. Спечели пояса на световната боксова асоциация (wba). Така руснакът грабна, макар и временно световното титла в тежката категория на wbc

Двубоят между дилиън уайт и александър поветкин бе отложен.

Те ще се изправят един срещу друг в битка за временната титла на wbc в гибралтар. И то след ляв ъперкът Така уайт загуби статута си на задължителен претендент за титлата в тежка категория във версия wbc. Руснакът александър поветкин нокаутира британеца дилиън уайт в петия рунд от мача помежду им. Минута преди края британецът взе предимство, поветкин опита да го контрира, но уайт. Александър поветкин сензационно нокаутира в четвъртия рунд дилиън уайт, като преди това сам бе два пъти в накдаун. Пореден голям мач в бокса ще се наложи да почака, заради коронавируса. Дилиън уайт успя да се справи с лекота срещу александър поветкин във втората им битка. Ветеранът бе тотално обезличен от жадния за мъст уайт, който вкара много тежки удари във всеки от четирите рунда и бе цяло чудо как поветкин се задържа толкова дълго на краката си дилиън уайт взе реванш от александър. Поветкин се опитваше да отвръща на ударите. Във втория рунд уайт продължи да върви напред, докато поветкин прие размяната на удари и точно преди гонга руснакът разтърси уайт с дясната си ръка. Двамата ще се бият след броени часове в гибралтар за временната титла в тежка категория на wbc. Дилиън уайт си върна званието междинен шампион на световния боксов съвет (wbc), след като взе зрелищен реванш

Двамата ще се бият след броени часове в гибралтар за временната титла в тежка категория на wbc. Дилиън уайт си върна званието междинен шампион на световния боксов съвет (wbc), след като взе зрелищен реванш Руският профибоксьор александър поветкин нокаутира дилиън уайт в петия рунд на битката помежду им, която се проведе в брентууд. Така уайт загуби статута си на задължителен претендент за титлата в тежката категория във версия световен боксов съвет (wbc). Уайт притисна поветкин още в първия рунд и нанесе няколко качествени удара, но руснакът остана на крака.

«Хочу уронить британца, чтоб меньше болтал»: Поветкин и ...
«Хочу уронить британца, чтоб меньше болтал»: Поветкин и ... from volos-news.ru
Ветеранът бе тотално обезличен от жадния за мъст уайт, който вкара много тежки удари във всеки от четирите рунда и бе цяло чудо как поветкин се задържа толкова дълго на краката си дилиън уайт взе реванш от александър. Спечели пояса на световната боксова асоциация (wba). Завръщам се на 3 юли! Уайт загуби статута си на задължителен претендент за титлата в тежката категория във версия световен боксов съвет (wbc) руският профибоксьор александър поветкин нокаутира дилиън уайт в петия рунд на битката помежду. Така уайт загуби статута си на задължителен претендент за титлата в тежката категория във версия световен боксов съвет (wbc). Претендентът за междинната титла на wbc дилиън уайт заяви, че е готов да се хвърли в реванша с александър поветкин на сто процента още в първия рунд. Минута преди края британецът взе предимство, поветкин опита да го контрира, но уайт. Двамата се биха в гибралтар за временната титла в тежка категория на wbc.

И то след ляв ъперкът

Поветкин получава шанс за четвърти мач за титла в кариерата си, след като през 2011 г. Поветкин се опитваше да отвръща на ударите. Двамата се биха в гибралтар за временната титла в тежка категория на wbc. Спечели пояса на световната боксова асоциация (wba). Ветеранът бе тотално обезличен от жадния за мъст уайт, който вкара много тежки удари във всеки от четирите рунда и бе цяло чудо как поветкин се задържа толкова дълго на краката си дилиън уайт взе реванш от александър. Поражението е първо за уайт от 2015 година насам, когато отстъпи пред световния. И то след ляв ъперкът Двамата трябваше да се бият Двубоят между дилиън уайт и александър поветкин бе отложен. Александър поветкин сензационно нокаутира в четвъртия рунд дилиън уайт, като преди това сам бе два пъти в накдаун. Руснакът александър поветкин нокаутира британеца дилиън уайт в петия рунд от мача помежду им. Дилиан уайт отново е задължителният претендент на световния боксов съвет, след като отказа в четвъртия рунд руснака александър поветкин в гибралтар. Руският профибоксьор александър поветкин нокаутира дилиън уайт в петия рунд на битката помежду им, която се проведе в брентууд.

Двамата ще се бият след броени часове в гибралтар за временната титла в тежка категория на wbc. Руснакът александър поветкин нокаутира британеца дилиън уайт в петия рунд от мача помежду им. Уайт притисна поветкин още в първия рунд и нанесе няколко качествени удара, но руснакът остана на крака. Двубоят между дилиън уайт и александър поветкин бе отложен. Уайт пласира прекрасен десен прав в главата на руснака и създаде подутина под лявото му око, но в самия край на рунда поветкин опита да отговори със същото и двамата продължиха да поддържат.

Результаты боев Лопес уверен в победе над Ломаченко ...
Результаты боев Лопес уверен в победе над Ломаченко ... from i.ytimg.com
Дилиън уайт си върна званието междинен шампион на световния боксов съвет (wbc), след като взе зрелищен реванш Двамата трябваше да се бият Александър поветкин сензационно нокаутира в четвъртия рунд дилиън уайт, като преди това сам бе два пъти в накдаун. Поражението е първо за уайт от 2015 година насам, когато отстъпи пред световния. Завръщам се на 3 юли! Така уайт загуби статута си на задължителен претендент за титлата в тежка категория във версия wbc. Дилиан уайт отново е задължителният претендент на световния боксов съвет, след като отказа в четвъртия рунд руснака александър поветкин в гибралтар. Двамата се биха в гибралтар за временната титла в тежка категория на wbc.

Руснакът александър поветкин нокаутира британеца дилиън уайт в петия рунд от мача помежду им.

Двамата трябваше да се бият Двамата се биха в гибралтар за временната титла в тежка категория на wbc. Поветкин се опитваше да отвръща на ударите. Дилиън уайт си върна званието междинен шампион на световния боксов съвет (wbc), след като взе зрелищен реванш Двамата ще се бият след броени часове в гибралтар за временната титла в тежка категория на wbc. Руският профибоксьор александър поветкин нокаутира дилиън уайт в петия рунд на битката помежду им, която се проведе в брентууд. Във втория рунд уайт продължи да върви напред, докато поветкин прие размяната на удари и точно преди гонга руснакът разтърси уайт с дясната си ръка. Александър поветкин сензационно нокаутира в четвъртия рунд дилиън уайт, като преди това сам бе два пъти в накдаун. Минута преди края британецът взе предимство, поветкин опита да го контрира, но уайт. Те ще се изправят един срещу друг в битка за временната титла на wbc в гибралтар. Така уайт загуби статута си на задължителен претендент за титлата в тежка категория във версия wbc. Уайт загуби статута си на задължителен претендент за титлата в тежката категория във версия световен боксов съвет (wbc) руският профибоксьор александър поветкин нокаутира дилиън уайт в петия рунд на битката помежду. Руският профибоксьор александър поветкин нокаутира дилиън уайт в петия рунд на битката помежду им, която се проведе в брентууд.

Post a Comment

0 Comments